درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش FOR DUMMIES

درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش for Dummies

درمان بیماری پروانه ای دکتر خیراندیش for Dummies

Blog Article

با ملایمت از مواد مرطوب کننده همچون وازلین بر روی پوست فرد بیمار مالش دهید.

این نوع به یک عیب در ژن مربوط است، که به تولید نوعی از کلاژن کمک می کند که استحکام لایه میانی پوست بدن را تامین می کند.

چه دانش‌آموز باشید چه دانشجو، لازم است بدانید رشته‌ای که در آن تحصیل می‌کنید، تا حد زیادی آینده‌ی شما را شکل می‌دهد. اکثر افراد بر اساس رشته‌ی تحصیلی در مشاغل مختلف استخدام می‌شوند یا کار مورد علاقه‌ی خود را آغاز می‌کنند. اثر پروانه‌ای در انتخاب‌رشته، تاثیر یک تصمیم جزئی در سایر تصمیمات و نتیجه‌ی آن تا پایان زندگی را به ما نشان می‌دهد.

زخم و تاول های مری ممکن است منجر به تنگ شدنش شود و غذا خوردن را دشوار کند. جراحی مری می تواند این کار را تسکین دهد و غذا خوردن را آسان تر کند و فرد بتواند غذا از دهان به شکمش برساند. ریسک ها شامل سوراخ شدن مری هستند. 

بازگرداندن تحرک: ایجاد تاول و زخم زیاد می‌تواند باعث اتصال انگشتان پا یا دست به هم یا خمیدگی غیر طبیعی مفاصل شود، بنابراین پزشک انجام عمل جراحی را جهت اصلاح این شرایط توصیه می‌کند، مخصوصا اگر باعث اختلال در حرکات طبیعی شود.

والدین یک فرد با شرایط اتوزومال مغلوب معمولاً هر کدام یک کپی از ژن خاموش شده را دارند و منسوب به حامل هستند.

اثر پروانه‌ای چیست؟ به همراه مثال‌های کاربردی در کار و زندگی

خیساندن بانداژ زخم به شل شدنش و به کاهش درد باندها کمک می کند. با آب ولرم بشویید. 

افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس می‌شود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر می‌کند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می‌کند.

بزرگسالان و نوجوانان مبتلا به انواع ویژه‌ای از بیماری پروانه‌ای، در معرض ابتلا به یک نوع سرطان پوست به نام کارسینوم سلول سنگ فرشی می‌باشند.

داشتن سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانه‌ای عامل خطر اصلی جهت افزایش شانس ابتلا به این بیماری است.

انواع شدید بیماری پروانه‌ای می‌تواند موجب به هم وصل شدن انگشت‌های دست یا پا و نیز خم شدن غیر عادی مفاصل گردد.

برطرف کردن تنگی مری: تاول و try these out زخم در مری، منجر به تنگ شدن مری و در نتیجه اختلال در بلع می‌شود، بنابراین انجام عمل جراحی جهت گشاد کردن مری این مشکل را برطرف کرده و انتقال مواد غذایی را از دهان به معده تسهیل می‌کند، اما ممکن است این روش عوارضی مانند پارگی مری را به دنبال داشته باشد.

بیماری پروانه‌ ای یا اپیدرمولیز بولوزا یک بیماری ژنتیکی نادر است که پوست را چنان شکننده می‌کند که با کوچک‌ترین تماس ممکن است پاره شود یا تاول بزند. کودکانی که با آن به دنیا می‌آیند «کودکان پروانه» نامیده می‌شوند زیرا پوست آنها مانند بال پروانه شکننده است.

Report this page